Suntem în plin sezon estival și dorința de a arăta un bronz strălucitor și natural este mai puternică ca niciodată. Vestea proastă este că expunerea la soare poate fi nocivă pentru piele. Expunerea la soare poate provoca îmbătrânirea prematură a pieli, poate cauza cancer de piele și poate agresa pielea și cauza arsuri, chiar și atunci când folosim creme cu protecție SPF.
Vestea bună? Nu este nevoie să vă expuneți la soare pentru a obține culoarea dorită. Iată ghidul nostru complet pentru a obține un bronz perfect și natural cu ajutorul autobronzantului.

Alegerea produsului potrivit
Atunci când vine vorba de autobronzant, primul pas este alegerea produsului potrivit. Noi recomandăm Balsamul Autobronzant cu aroma fructului pasiunii. Acest produs vegan combina beneficiile estetice ale unui autobronzant cu îngrijirea naturală a pielii.

Aroma exotică a fructului pasiunii transformă aplicarea produsului într-o experiență de lux, în timp ce formula sa minuțios compusă elimină mirosul asociat adesea cu autobronzantele. Cu DHA natural pentru o nuanță de bronz natural după numai 8 ore, puteți fi sigure că veți obține un bronz uniform și de durată.

Pregătirea pielii
Pentru a obține cele mai bune rezultate, este esențial să vă pregătiți pielea înainte de aplicarea autobronzantului. Exfoliați pielea cu un scrub delicat pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii. Acest pas va permite autobronzantului să pătrundă uniform și să creeze un bronz fără dungi.

Recomandarea noastră? Exfoliantul cu sare cu aromă de pepene galben și castraveți, un scrub de curățare profundă cu un miros revigorant. Formula sa este îmbogățită cu unt natural de shea și uleiuri prețioase din plante: argan, jojoba, Primula de seară și uleiul de migdale dulci. Aceste ingrediente active determină capacitatea hidratantă, nutritivă si regenerantă. Vitamina E conținută în exfoliant are un efect antioxidant.

Aplicarea autobronzantului
Aplicarea corectă a autobronzantului este esențială pentru obținerea acelui bronz perfect. Începeți cu o cantitate mică de autobronzant și distribuiți-o uniform pe piele, într-o mișcare circulară. Pentru zonele cu piele mai groasă, cum ar fi genunchii și coatele, utilizați mai puțin autobronzant pentru a evita o nuanță prea închisă.

“Balsamul autobronzant cu aroma fructului pasiunii” încorporează unt de cacao și extract de cacao pentru a hidrata și hrăni pielea, o compoziție de uleiuri din fructul pasiunii, baobab și floarea-soarelui pentru a spori suplețea pielii și uleiul de rădăcină de morcov pentru a îmbunătăți nuanța naturală de bronz.

După aplicarea autobronzantului, așteptați cel puțin 10 minute înainte de a vă îmbrăca și permiteți produsului să se usuce complet. Pentru rezultate optime, lăsați autobronzantul să acționeze pe parcursul nopții.

Întreținerea bronzului

Pentru a menține bronzul cât mai mult timp, hidratarea constantă este esențială. Complexul de xilitol și derivații săi din autobronzant îmbogățește pielea cu hidratare, legând apa în epidermă, în timp ce vitamina E naturală susține mecanismele de apărare ale pielii.

Cu “Balsamul autobronzant cu aroma fructului pasiunii”, puteți obține bronzul perfect și natural la care v-ați dorit mereu. Iar aroma exotică a fructului pasiunii face din procesul de bronzare o experiență senzorială îmbietoare. Începeți vara cu un bronz frumos și o piele sănătoasă!