Cu siguranță sunteți familiare cu momentele în care un eveniment special se apropie și doriți să arătați impecabil. Pielea strălucitoare este cheia pentru a vă simți încrezătoare și fermecătoare în aceste ocazii. Vă vom dezvălui secretele unei pielii perfecte înainte de evenimentele importante – de la tehnicile de machiaj la rutina de îngrijire pre-event și trucuri pentru a atenua semnele de oboseală sau stres.

Curățarea corespunzătoare:
Un pas esențial către o piele radiantă este curățarea adecvată. Alegeți un demachiant potrivit tipului vostru de ten pentru a îndepărta machiajul și impuritățile. Urmați cu o spălare delicată a feței pentru a asigura că porii sunt curați și pregătiți pentru tratamentele ulterioare.

Demachiant pentru față hrănitor și hidratant de smochine îndepărtează ușor machiajul datorită utilizării substanțelor naturale de spălare (extrase din ulei de cocos). Gelul conține un complex de cinci minerale: siliciu, magneziu, cupru, fier și zinc, extrase din drojdia Saccharomyces cerevisiae, care au fost supuse biofermentării. Mineralele sub formă de fermenți au o bio-disponibilitate mai mare și care asigură o mai bună hrănire a pielii, o fac mai netedă și își îmbunătățesc funcțiile de protecție.

Exfolierea delicată:
O dată sau de două ori pe săptămână, utilizați un scrub sau o loțiune exfoliantă pentru a îndepărta celulele moarte și pentru a lăsa pielea să respire. Exfolierea ajută la uniformizarea texturii pielii și permite produselor ulterioare să pătrundă mai eficient.

Hidratarea în profunzime:
O piele bine hidratată este o piele fericită și strălucitoare. Folosiți o cremă hidratantă potrivită tipului vostru de ten, cu ingrediente nutritive precum acidul hialuronic sau glicerina. Pielea hidratată reflectă lumina într-un mod frumos, oferind un aspect luminos.

Masca de îngrijire specială:
În ziua evenimentului, alegeți o mască de îngrijire specială, cum ar fi una hidratantă, anti-îmbătrânire sau iluminatoare. Aplicați masca și lăsați ingredientele hrănitoare să acționeze timp de aproximativ 15-20 de minute pentru a revigora tenul.

Masca șervețel cu efect de iluminare și albire oferă un efect real de iluminare pentru un ton mai luminos al pielii. Formula de albire funcțională corectează petele pigmentare și uniformizează tonul pielii. Conține celule pentru hidratare si calmare. Conținea peptide pentru elasticitatea pielii.

Trucuri de machiaj pentru ochi luminoși:
Dacă sunteți obosită, folosiți un corector luminos sub ochi pentru a ascunde cearcănele și a lumina zona. Un strat subțire de iluminator pe arcul sprâncenei și în colțul intern al ochilor adaugă o notă de strălucire.

Fond de ten pentru o piele perfectă:
Alegeți un fond de ten cu acoperire medie sau ridicată pentru a uniformiza nuanța pielii și pentru a ascunde imperfecțiunile. Asigurați-vă că fondul de ten se potrivește perfect nuanței pielii voastre și aplicați-l cu grijă, uniform, pentru un rezultat natural.

Atenuarea semnelor de oboseală:
Pentru a atenua semnele de oboseală, aplicați comprese reci sub ochi pentru câteva minute sau plasturi pentru zona de sub ochi. De asemenea, puteți folosi un roller pentru masaj facial pentru a stimula circulația și pentru a reda luminozitatea pielii.

Plasturii pentru zona de sub ochi cu efect de fermitate cu extract de trandafir oferă o hidratare profundă reduce umflatura, cearcănele, diminuează ridurile și liniile fine în câteva săptămâni de utilizare și previne apariția altora. Formula anti-imbatranire conține ceai verde care sustine repararea, protejarea si hidratarea pielii si imbunatatirea în general, a sănătății pielii de sub ochi.

Pregătirea pentru un eveniment important nu înseamnă doar machiajul, ci și o rutină de îngrijire a pielii bine pusă la punct. Aplicând aceste sfaturi și trucuri, veți obține cu siguranță o piele impecabilă, pregătită să strălucească în momentele voastre speciale.