Fie că scriem, muncim, gătim, îmbrățișăm sau pur și simplu interacționăm cu lumea din jurul nostru, mâinile noastre sunt mereu ocupate. Din acest motiv, ele sunt și primele care suferă atunci când iarna își face simțită prezența, cu temperaturi scăzute și vânt aspru. Pielea delicată și subțire a mâinilor noastre devine vulnerabilă la uscare și crăpare din cauza frigului și a scăderii umidității aerului. Din fericire, există metode și produse de îngrijire a pielii care ne ajută să ne protejăm mâinile în timpul iernii.

Hidratare constantă
Cheia pentru a proteja mâinile te temperaturile scăzute este hidratarea constantă. Cremele de mâini cu ingrediente naturale precum untul de shea, uleiul de migdale dulci sau aloe vera sunt opțiuni excelente. Aplicați-le de mai multe ori pe zi, în special după fiecare spălare a mâinilor.

Exfoliere blândă
O dată pe săptămână, oferiți mâinilor o exfoliere delicată. Aceasta ajută la îndepărtarea celulelor moarte și la îmbunătățirea absorbției cremei hidratante. Scruburile cu particule fine din zahăr sau sare sunt potrivite pentru această procedură.

Protejarea împotriva factorilor externi
Mănușile nu sunt doar un accesoriu de iarnă la modă, ci și un mijloc important de protecție. Purtarea lor în zilele reci va reduce impactul factorilor externi asupra mâinilor.

Uleiurile naturale
Uleiurile naturale precum uleiul de cocos, uleiul de măsline sau uleiul de argan pot fi adevărați aliați ai mâinilor tale. Acestea pot reface stratul lipidic al pielii și asigură o hidratare profundă. Masați ușor mâinile cu ulei înainte de culcare pentru rezultate maxime.

Consumul de apă
Hidratarea pielii nu vine doar din exterior, ci și din interior. Asigurați-vă că beți suficientă apă pentru a menține pielea mâinilor hidratată.

Produse recomandate pentru îngrijirea mâinilor pe timpul iernii
Needly hand cream dreamy desert – crema de maini
Crema de mâini hidrateaza perfect pielea mâinilor si îi oferă nutrienții necesari regenerării. Lasa un aspect curat, non-lipicios, cu parfum de lungă durată, de înaltă calitate.

Exfoliant cu sare cu aromă de cafea și portocală
Exfoliantul a fost creat pe bază de sare naturală de mare, uleiuri de cafea verde (antioxidant puternic) și neroli (denumită după contesa italiană Neroli, care folosea uleiul ca parfum). De asemenea, compoziția a fost îmbogățită cu ulei de migdale dulci, unt de shea, jojoba și argan.

Loțiune de mâini cu aromă de fructul pasiunii
Datorită texturii lejere a loțiunii este absorbită rapid și nu lasă un film gras pe piele. Uleiul din fructul pasiunii are un efect hrănitor, regenerator si anti-îmbătrânire. Uleiurile de jojoba și baobab regenerează acoperirea lipidică a pielii, în timp ce ceara de afine formează un strat protector care protejează pielea de pierderea umidității.

Elixir hrănitor pentru unghii cu aromă de merișor
Uleiul unic din semințe de merișor, datorită conținutului ridicat de vitamina E, are un efect anti radical și calmant, regenerează și netezește pielea și hrănește unghiile. Uleiul de morcovi care este plin de vitamina A și caroten hidratează, face pielea elastică și o hrănește pentru o lungă perioadă de timp. Uleiurile din germeni de argan și grâu încetinesc procesul de îmbătrânire și regenerează, în timp ce vitamina E este unul dintre cei mai eficienți antioxidanți.

Îngrijirea mâinilor pe timpul iernii nu trebuie să fie o provocare. Cu o rutină regulată și produsele potrivite, puteți păstra pielea mâinilor hidratată, sănătoasă și catifelată în orice condiții.