Bine ai venit pe Cremooza

Trebuie să știi încă de la început că ne dorim să creăm un spațiu foarte personal pentru tine de fiecare data când ne vizitezi. Și pentru că toate suntem femei cu intenții și nevoi diferite, am creat un sistem care să ne ajute să te înțelegem mai bine pe tine, cea de azi, care poate acum ai pășit pentru prima dată în universul nostru, sau pe tine cea care ai revenit pentru că te-ai regăsit în ceea ce îți oferim.

Cremooza este despre tine, despre mine, despre mama sau prietena ta cea mai bună. Pentru că, de fiecare dată când alegem ceva pentru noi, vrem să fie de cea mai bună calitate. Iar când suntem conectate la noi înșine, corpul ne spune dacă primește ce are nevoie, se deschide și înflorește, iar acest lucru nu ne este vizibil doar nouă, ci și celor din jurul nostru.

Crezul nostru este că frumusețea și sănătatea merg mână în mână si că ambele se găsesc în lucrurile simple, în produsele nesofisticate, făcute cu grijă față de ingredientele folosite, a căror sursă poate fi controlată. Astfel, toate cremele noastre slujesc acestui scop primordial, de a pune în valoare femeia autentică din noi, folosind produse sigure, de încredere. Astfel, ele au rolul de a potența eul nostru, indifferent că suntem timide, dar curajoase, îndrăznețe și cu spirit de aventură, sociabile, ambițioase, disciplinate, sau artiste, boeme și mereu îndrăgostite. Nu contează! Atâta vreme cât ne simțim bine în pielea noastră, lumea este locul nostru de joacă. Iar noi suntem făcute pentru a străluci.

Dar nu-ți suntem alături doar în momentele bune. Suntem aici și când ești nesigură, când nu știi ce alegeri să faci, când ai impresia că totul este prea greu și lucrurile nu se mai pot îndrepta. Iar dacă și în acele momente, simți că încrederea îți este ușor-ușor restaurată, sperăm că am contribuit și noi puțin. Pentru că în fiecare zi în care ai grijă de tine, oferi lumii o parte din frumusețea ta. Iar misiunea noastră este să te susținem să devii propria-ți muză.

Așadar, cred că suntem de acord când spunem că, de fapt, toate suntem Cremooza. În primul rând pentru noi înșine, iar apoi pentru toate persoanele din viața noastră. E timpul să ne îmbrățișăm puterea feminină și să strălucim în toată splendoarea complexității și diversității noastre.

fii propria ta muză