Viața ta este construită pe obiceiuri, de la cafeaua de dimineață la dușul de seară, felul în care îți organizezi rutina zilnică îți modelează felul în care trăiești. De aceea, este important ca obiceiurile pe care le ai să aibă un impact pozitiv asupra ta, a corpului tău, a tenului tău.

Pentru a avea o piele sănătoasă și frumoasă, este important să avem o rutină de îngrijire perfect adaptată tenului tău și nevoilor acestuia. Iată trei produse pe care pur și simplu trebuie să facă parte din rutina ta, dacă îți dorești ca tenul tău să beneficieze de cea mai bună îngrijire posibilă.

Plasturi pentru zona de sub ochi
Deși este un produs inovator, care ajută pielea delicată a ochilor și îi oferă acesteia hidratarea de care are nevoie, nu toate femeile apelează la acest produs de îngrijire sub pretextul că o cremă de ochi este suficientă. Din nefericire, crema de ochi folosită individual nu este suficientă pentru tratarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

Plasturii pentru zona de sub ochi cu extract de ceai verde ajută calmarea pielii sensibile oferind în același timp hidratarea necesară, accelerează ciclul de regenerare al pielii și o ajută sa fie mai luminoasă și sănătoasă.

Extractul de ceai verde este antioxidant, calmant si hidratant. Antioxidanții din ceaiul verde sunt ideali în combaterea îmbătrânirii premature a pielii. Ceaiul verde este, de asemenea plin de vitamina B si E și ajută la menținerea producției de colagen, creșterea elasticității pielii și regenerarea celulare.

Apă hidratantă sau toner
Un pas pe care multe femei îl omit în rutina de îngrijire este aplicarea unui toner sau a unei ape hidratante, imediat după curățarea tenului și înainte de aplicarea serumului de îngrijire. Este un pas care, de fapt, ajută la pregătirea tenului pentru a acesta să poată asimila mai ușor toate vitaminele și mineralele din cremele și serumurile de îngrijire pe care le aplicăm.

Apa hidratantă cu esență de măceșe oferă hidratarea profundă de care tenul are atât de mare nevoie.

Epiderma lipsită de vitalitate dobândește o prospețime încântătoare, revitalizare și luminozitate, cu ajutorul extractelor naturale care se regăsesc în apa hidratantă. Unul dintre ingredientele active este alantoina, care are proprietăți calmante, hidratante, anti-iritante și antiinflamatorii.

Extractul de trandafiri și acidul hyaluronic conținute ofera hidratare și creează o barieră de protecție a pielii pentru a prevenii uscarea/deshidratarea ei. Extractul de măceșe mai este denumit “bombă de vitamine” având de peste 20 de ori mai multă vitamina C decât lămâia, si totodată bogat in vitaminele A, B și E, fiind o sursă directă de vitamine pentru piele.

Mască pentru față
Folosită săptămânal, face minuni pentru tenul obosit, tern și lipsit de strălucire. Masca de față ajută la hidratarea în profunzime a pielii și tratează efectele nocive ale îmbătrânirii premature a tenului.

Mască șervețel pentru calmarea și hidratarea tenului cu extract de ceai verde conține o combinație de suc de mesteacăn alb asiatic și extract de ceai verde care oferă pielii hidratare și calmare.