O rutină corectă de îngrijire a tenului te ajută să îți păstrezi sănătatea și frumusețea tenului pentru mai multă vreme. Este foarte important să ai un produs bun de curățare a tenului, un ser cu ingrediente active, un acid și o cremă intens hidratantă. Însă, pe lângă produsele pe care le știi și le introduci în rutina ta de îngrijire, există produse-minune de îngrijire care îți vor transforma complet rutina de îngrijire și te cor ajuta să ai cele mai bune rezultate pentru tenul tău!

 

Plasturi antisebum cu cărbune pentru nas

Spune “Adio” sebumului de pe nas cu ajutorul acestor plasturi care au o putere excelentă de absorbție a sebumului. Ingredientul activ — cărbunele ajută la îndepărtarea punctelor negre pentru a lăsa o piele curată și netedă.

 

Plasturi de ochi de hydrogel cu cărbune

Plasturi pentru ochi cu hydrogel care luminează cearcănele și hidrateză zona de sub ochi.

Niacinamidele conținute încurajează producția de keratină, care menține pielea sănătoasă și ajută la construirea unei bariere lipidice. Niacinamidele ajută pielea să își construiască o barieră de ceramide și astfel să nu se deshidrateze. Acestea oferă tenului luminozitate și cresc nivelul de acizi grași din piele. Ele dau un “boost” tenului și ajută pielea să arate fermă și revigorată, având și efecte anti-îmbătrânire.

 

Dischete exfoliante și hidratante cu extract de măceșe

Dischete îmbogățite cu ingrediente nutritive din fructe de măceșe și complexul AHA+BHA+PHA, exfoliază blând celulele moarte, oferă hidratare instantanee si luminozitate, curăță tenul în profunzime, îndepărteaza excesul de sebum, ajută la micșorarea porilor dilatați.

 

Complexul de plante conținut ajută la calmarea pielii iritate, având proprietăți antiinflamatoare și antimicrobiene, tratează acneea și semnele post acneice. Extractul de trandafiri ofera hidratare și creează o barieră de protecție a pielii pentru a prevenii uscarea/deshidratarea ei. Extractul de măceșe mai este denumit “bombă de vitamine” având de peste 20 de ori mai multă vitamina C decât lămâia, si totodată bogat in vitaminele A, B și E, fiind o sursă directă de vitamine pentru piele. extractul de Centella asiatica din Madagascar oferă tenului efectul de anti-îmbătrânire stimulând formarea de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii, are proprietăți antiinflamatorii și de vindecare a leziunilor, care ajută la reechilibrarea nivelului de apă și întărește bariera de protecție a pielii împotriva factorilor externi dăunatori.

 

Mască șervețel pentru hidratarea tenului my desire paradise pack

Extract îmbogățit din flori de Frangipani și extract de Hibiscus hawaiian care va oferi hidratare la nivelul pielii, masca șervețel care a fost acoperită de Konjac, Caragena, alge marine și ingrediente minerale pentru a hidrata și lumina pielea. După folosire pielea este mai sănătoasă, hidratată și luminoasă.

 

Ser cu extract de dovleac

Este un ser de regenerare care oferă proteine nutritive și are grijă de hidratarea pielii și conturând linia feței. Serul contine 17 aminoacizi, EGF și activator de celule stem. În plus față de aminoacidul esențial, cea mai mică unitate de proteine care alcătuiește pielea, activează regenerarea dermului cu factorul de creștere epidermică EGF și activator de celule stem pentru regenerarea pielii deteriorate prin peeling sau laser și, în același timp, ofera o piele fermă, elastică și sănătoasa. Serul mai conține acid hialuronic care reface rezerva de apă a pielii lăsând tenul hidratat, luminos, îmbunătătind elasticitatea, structura si astfel tenul va avea un aspect sănătos și reimprospătat. Unul dintre ingredientele active conținute de acest ser este Adenozina, care are efecte antirid, previne apariția ridurilor și a liniilor finii și îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii.