Aplicarea loțiunii de corp este unul dintre cele mai ieftine moduri prin care te poți răsfăța, cu adevărat, și avea grijă de pielea ta în fiecare zi. Loțiunea de corp, aplicată imediat după duș, etanșează umezeala în piele pentru a preveni uscarea pielii, și hidratează zonele uscate ale corpului, cum ar fi coatele și călcâiele. O loțiune de corp de calitate poate face minuni pe pielea uscată, deshidratată și aspră. Pe lângă hidratare, loțiunea de corp oferă și multe alte beneficii persoanelor care își fac timp să o folosească în mod regulat.

 

Ajută la minimizarea semnelor de îmbătrânire

Pe măsură ce loțiunea de corp îți menține pielea hidratată, ajută și la reducerea apariției semnelor premature de îmbătrânire. Unele loțiuni conțin ingrediente care ajută la vindecarea sau tratarea unor probleme specifice precum uscăciunea, pierderea elasticității, acneea, eczema etc.

 

Îți menține pielea sănătoasă

Împreună cu îmbunătățirea barierei pielii, ingredientele hrănitoare din loțiunile de corp pot restabili mecanismul natural de apărare al pielii. Ajută la protejarea pielii de microbii externi și menține echilibrat microbiomul pielii. Astfel, dacă folosești regulat o loțiune de corp imediat după ce ai ieșit din duș, poți avea o piele sănătoasă!

 

Înmoaie cele mai aspre părți ale corpului

Ți se usucă picioarele după epilarea cu lama? Ce zici de mâinile aspre sau călcâiele întărite? Indiferent de vârsta sau stilul tău de viață, loțiunea de corp poate face minuni pentru a te ajuta să te relaxezi și să apreciezi confortul simplu al vieții.

 

Rehidratează pielea uscată

La fel ca și pielea de față, și corpul își pierde umiditatea în mod continuu din cauza vântului, luminii soarelui, căldurii sau climatului rece. Este esențial să oferi pielii tale o doză zilnică de hidratare și hrănire. Loțiunile de corp sunt formulate pentru a susține bariera naturală a pielii și pentru a preveni pierderea umidității din aceasta. Pielea hidratată este mai sănătoasă și mai strălucitoare de aceea este importantă folosirea unei loțiuni de corp în fiecare zi.

 

Protejează pielea

Deși aplicarea loțiunii de corp în fiecare zi poate ajuta la refacerea pielii uscate prin blocarea umidității în piele, aceasta poate funcționa și pentru a vă proteja pielea. Loțiunile de corp pot acționa uneori ca o bariera pentru pielea ta, protejându-ți pielea de poluare și de alți factori care ar putea cauza uscarea sau iritarea în continuare a pielii. În plus, atunci când pielea noastră este deshidratată, poate provoca o sensibilitate suplimentară atunci când este expusă la anumite elemente. Prin urmare, menținerea corpului hidratat cu o loțiune poate ajuta la prevenirea și protejarea pielii de alte probleme.

 

Balsamul de corp cu ciocolată și cireșe conține uleiuri naturale alese și atent selecționate. Uleiul de argan, cunoscut ca aurul lichid din Maroc, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii. Squalanul și uleiul de jojoba au un efect pozitiv asupra echilibrului hidro-lipidic al pielii și au un efect protector. Uleiul din sâmburi de cireșe și vitamina E naturală au un puternic efect antioxidant, calmează pielea uscată și îi îmbunătățesc elasticitatea. Efectul hrănitor și de fermitate al balsamului este susținut de untul de cacao și de maceratul de flori de portocal.