Există sute de produse de îngrijire pe piață. Totul, de la șampoane de specialitate până la creme special pentru mâinile tale, sunt vândute în magazine. Este normal să fie copleșitor atunci când începi să cauți produsele de corp potrivite pentru îngrijirea pielii tale.

 

Te poți întreba ce are nevoie cu adevărat pielea ta pentru a se menține sănătoasă și frumoasă. Uneori, pentru a descoperi ce ai nevoie cu adevărat presupune să te întorci la bază și să începi cu produsele esențiale. Iată trei produse care nu trebuie să lipsească niciunei femei care își dorește o piele tânără, catifelată și strălucitoare: un gel de duș hidratant, un balsam hidratant de corp și un exfoliant.

 

Gel de duș hidratant lemn de santal și chihlimbar

Apa poate usca pielea așa că un gel de duș cu proprietăți hidratante este un produs de îngrijire esențial, atunci când vrei o piele catifelată. Complexele de polizaharide naturale și extractul de sfeclă din gelul de duș hidratant lemn de santal și chihlimbar păstrează apa în straturile exterioare ale epidermei, lăsând pielea fermă și hidratată pentru o lungă perioadă de timp.

 

Prebioticele susțin funcțiile de protecție ale pielii și cresc rezistența acesteia la factorii externi. Extractele de chihlimbar și lemn de santal au un efect regenerativ și protector, sunt balsamuri naturale care fac pielea moale și netedă. Extractul pur de aloe și betaină hidratează, calmează iritația și uscăciunea excesivă. Propanediolul, un glicol de origine vegetală, previne pierderea umidității și susține acțiunea altor ingrediente active.

 

Balsam de corp cu aromă de ciocolată și cireşe

Diferit de o cremă de corp, balsamul are o textură mult mai fluidă și pătrunde în piele mai ușor. În plus, este mult mai hidratant decât o cremă de corp și ajută la regenerarea celulară.

Balsamul conține uleiuri naturale alese și atent selecționate. Uleiul de argan, cunoscut ca aurul lichid din Maroc, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii. Squalanul și uleiul de jojoba au un efect pozitiv asupra echilibrului hidro-lipidic al pielii și au un efect protector. Uleiul din sâmburi de cireșe și vitamina E naturală au un puternic efect antioxidant, calmează pielea uscată și îi îmbunătățesc elasticitatea. Efectul hrănitor și de fermitate al balsamului este susținut de untul de cacao și de maceratul de flori de portocal.

 

Exfoliant cu sare cu aromă de portocală și scortișoară

Pentru ca celulele moarte să poată fi îndepărtate, ca mai apoi balsamul de corp să poată fi absorbit în profunzime cu ușurință, este necesară o exfoliere blândă a pielii.

Scrubul cu sare de la Marea Moartă cu un parfum oriental de portocale și scorțișoară conține unt de shea și o compoziție de uleiuri vegetale prețioase: argan, jojoba, Primula de seară, morcov și migdale dulci care hidratează și netezeşte pielea. În plus, uleiul de morcovi bogat în vitamina A și caroten, hrănește și hidrateaza pielea pentru o elasticitate sporită. Mai mult decât atât, maceratul din flori de portocal amar revitalizează, netezește pielea și calmează iritațiile. Utilizarea regulată o data pe săptămână vă ajută să obțineți o piele moale și catifelată.